Ekstranetas | Virtuali mokymosi aplinka

Šiaulių profesinio rengimo centras
Juridinių asmenų registras
Kodas 300039668

Gardino g. 4, LT-78231 Šiauliai
Tel. (8 41) 55 25 89
Faks. (8 41) 39 01 72
El. paštas info@sprc.lt


pirkimai.gif
DARBDAVIAMS.gif
SUAUGUSIUJU MOKYMAS.gif
PASLAUGOS.gif




 

TARPTAUTINĖ PATIRTIS TOBULINANT BŪSIMŲ TURIZMO DARBUOTOJŲ PROFESINES KOMPETENCIJAS
LLP-LdV-IVT-2011-LT-0537

Projekto rengėjas: Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykla.

Siunčiantysis partneris: Šiaulių profesinio rengimo centras

Socialiniai partneriai Lietuvoje:
Viešbutis „Radisson Blu Hotel Lietuva“,
viešbutis „Holiday Inn Vilnius“

Priimantys partneriai užsienyje:
„El Nou Portet“ restoranas (Ispanija),
viešbučių mokykla „Les Petites Bruyeres“ (Prancūzija),
Zalcburgo Bad Hofgastein turizmo mokykla (Austrija).

Pagrindinis projekto tikslas:
Tobulinti pirminio profesinio lygmens mokinių - būsimų virėjų, konditerių, padavėjų-barmenų bei viešbučio darbuotojų profesinę kompetenciją, didinti jų konkurencingumą ir integraciją į Lietuvos ir ES darbo rinką.

Stažuočių trukmė: 4 savaitės.

Stažuočių laikas:
Ispanijoje – nuo 2011-10-30 iki 2011-11-27,
Austrijoje ir Prancūzijoje – nuo 2012-01-08 iki 2012-02-05.

Stažuočių metu dalyviai turės galimybę:
• Susipažinti ir išmokti gaminti, serviruoti, puošti bei patiekti įvairius tradicinius priimančių partnerių patiekalus.
• Susipažinti su naujausiomis technologijomis maisto ruošime, patiekime bei puošime.
• Patobulinti savo įgūdžius dirbant su naujausia virtuvės įranga.
• Įgyti patirties dirbant tarptautinėje komandoje.
• Tobulinti užsienio kalbos įgūdžius profesinėje veikloje.
• Įgyti pasitikėjimo savimi, savo sugebėjimais, siekti žinių ir noro tobulėti.
• Praplėsti savo sociokultūrinį akiratį, pažinti priimančios šalies kultūrą, papročius, tradicijas.

Europass.png
vet mobility.JPG
OpenProf.jpg
svajoniu_profesija.gif
geriausi.jpg
OPA-baneris.jpg
video_parastes.gif
Centro laikraštis
laikrastis-mes_.gif