Ekstranetas | Virtuali mokymosi aplinka

Šiaulių profesinio rengimo centras
Juridinių asmenų registras
Kodas 300039668

Gardino g. 4, LT-78231 Šiauliai
Tel. (8 41) 55 25 89
Faks. (8 41) 39 01 72
El. paštas info@sprc.lt


pirkimai.gif
DARBDAVIAMS.gif
SUAUGUSIUJU MOKYMAS.gif
PASLAUGOS.gif
fb_korupc.gif
patycios_stop.gif
fb_sprcs.gif

Virėjas

Dovilė Pikčiūtė, virėjo specialybės absolventė

Dovile Pikciute_virejo.jpg

Dovilė Pikčiūtė, virėjo specialybės absolventė

Baigusi pagrindinę mokyklą, Dovilė nusprendė stoti į Prekybos ir verslo skyrių ir siekti savo mėgstamos virėjo specialybės. Besimokydama, Dovilė įgijo daug teorinių žinių ir praktinių įgūdžių. Ji geba planuoti laiką, dirbti komandoje, atsakingai vykdo patikėtas užduotis. Dovilė yra grupės seniūnė, aktyviai dalyvauja įvairiuose renginiuose, puikiai koordinuoja grupės veiklą, nuolat padeda silpniau besimokantiesiems, yra draugiška ir atsakinga. Mokinė dalyvavo nacionaliniame virėjų profesinio meistriškumo konkurse ir tapo laureate.

Grupės vadovė Raimonda Žilinskienė

Judita Gruodytė, virėjo specialybės absolventė

Judita Gruodytė_virejo1..jpg

Gaminti maistą mėgau jau nuo mažens, todėl virėjo specialybę pasirinkau neatsitiktinai. Ir savo pasirinkimu niekada nesuabejojau: man patinka gaminti, kiekvieną dieną sužinoti kažką naujo, įgyti naujų įgūdžių. Dar daugiau patirties įgijau išvykusi į stažuotę Danijoje pagal „Erasmus+“ projektą. Esu darbšti, atsakinga, atvira naujovėms. Nebijau iššūkių ir lengvai prisitaikau prie įvairių situacijų, todėl būtent tai man padeda gerai atlikti savo pareigas ir tobulėti.

 

 

Rugilė Chorūnaitė, virėjo specialybės absolventė

Rugilė Chorūnaitė_.jpg

Visada jaučiau susidomėjimą kulinarija, maisto gaminimo paslaptimis. Virėjo specialybę pasirinkau neatsitiktinai, norėjau pati išbandyti šį amatą. Besimokydama išmokau gaminti įvairius šaltus ir karštus mėsos, žuvies patiekalus, desertus.
Dalyvaudama „Erasmus +“ projekte, turėjau puikią galimybę išvykti į stažuotę Danijoje. Tai padėjo pagilinti turimas žinias, patobulinti įgūdžius ir išmokti kitų virtuvės subtilybių. Grupės vadovė Reda Daučionienė Rugilę charakterizuoja kaip socialiai atsakingą ir draugišką. Mokėdama gestų kalbą, ji globojo ir padėdavo visose situacijose savo grupės draugei, turinčiai klausos negalią.
 

Roberta Freimonaitė, virėjo specialybės absolventė

Roberta Freimonaitė.jpg

Virtuve Roberta pradėjo domėtis dar būdama vaikas, todėl rinkdamasi specialybę jau žinojo, kad virėjo specialybė – būtent tai, ko nori. Būsimą virėją, Robertą, turinčią daug profesinių žinių ir praktinių įgūdžių, sėkmingai galiu pristatyti kaip geriausią šios specialybės absolventę. Mokinė, turinti praktinės patirties, dirbusi maitinimo įmonėse, geba gaminti patiekalus, dirbti su maisto ruošimo įrengimais ir inventoriumi, išmano gamybos organizavimą. Roberta profesijos mokytojų vertinama kaip darbšti, gabi, ištverminga bei reikli sau, nebijanti iššūkių. Mokinė domisi virtuvės naujausiomis tendencijomis ir išbando save dalyvaudama profesinio meistriškumo konkursuose. Ji dalyvavo Biržų technologijų ir verslo mokymo centre vykusiame nacionaliniame profesinio meistriškumo konkurse „Virėjas 2017“, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuotame profesinio meistriškumo konkurse Vilniuje Litexpo. Mokinė geba dirbti komandoje, kas itin svarbu šiai profesijai. Atlikdama praktiką Roberta suprato, kad jei mylėsi tai, ką darai, tuomet viskas seksis puikiai.

Grupės vadovė Kristina Butkuvienė
 

Mantas Jucevičius, virėjo specialybės absolventas

virejas_Mantas Jucevičius.jpg

Mantas Jucevičius 2016 m. baigė Maitinimo ir apgyvendinimo paslaugų teikėjo mokymo programą. Kryptingai plėsdamas teorines ir praktines maisto ruošimo žinias, šiuo metu siekia įgyti virėjo kvalifikaciją. Mokinys draugiškas, reiklus sau, visada jaučia atsakomybę už savo darbą, geba dirbti kolektyve. Praktiką Mantas atliko „Šiaulių krašto medžiotojų užeigoje“. Tiek profesijos mokytojų, tiek įmonės vadovų vertinamas už atsakingumą, darbštumą, energingumą, ištvermingumą, gebėjimą bendrauti ir bendradarbiauti. Tai mokinys, galintis pasiekti aukščiausią profesinio meistriškumo poziciją – virtuvės šefo.

Grupės vadovė Kristina Butkuvienė

Renatas Abromavičius, virėjo specialybės absolventas

Renatas Abromavičius.jpg

Renatas yra atsakingas, darbštus, pareigingas. Šios asmeninės savybės jam padeda nuolat tobulėti profesinėje srityje. Renatas nebijo iššūkių, dalyvavo nacionaliniame virėjų profesinio meistriškumo konkurse ir tapo laureatu. Grupės draugų vertinamas kaip draugiškas, nesavanaudis ir geranoriškas. Renatas aktyviai dalyvauja įvairiuose renginiuose, prisideda prie skyriaus rekordų įgyvendinimo „vyriškąja jėga“, ne kartą dalyvavo tvarkant Kryžių kalną ir Kurtuvėnų regioninį parką.

Grupės vadovė Raimonda Žilinskienė
 

Europass.png
vet mobility.JPG
svajoniu_profesija.gif
geriausi.jpg
OPA-baneris.jpg
elektronine biblioteka korelis.jpg
Centro laikraštis
laikrastis-mes_.gif